Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Musselkanaal krijgt een eigen avond4daagse

avond4daaggse musselkanaalMUSSELKANAAL – Dol gelukkig zijn ze. Beka Lubben en Hans de Jong. “Wij willen u mededelen dat Stichting Activiteiten Musselkanaal (SAM) een feit is. Het doel van deze stichting is het organiseren van activiteiten in Musselkanaal”, aldus Beka Lubben, de voorzitter van deze zojuist opgerichte stichting. Lubben: “Onze grootste prioriteit is nu het organiseren van de Avondvierdaagse in Musselkanaal, deze is ruim 15 jaar geleden gestopt en die willen we dus terug”. Het organiseren van een eigen Musselkanaalster avond4daagse doet Beka niet alleen maar samen met Hans de Jong van het Msk’tje en andere enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast gaat de stichting in de toekomst ook andere activiteiten in Musselkanaal organiseren. Dit uiteraard  voor jong en oud.

Beka Lubben: “Dus heeft iemand al suggesties laten ze dan contact met ons gaan zoeken via stichtingactiviteitenmsk@gmail.com. Dat houdt dan ook wel gelijk in, dat we je inzet daarbij goed kunnen gebruiken”, aldus de voorzitter van SAM.

Beka Lubben in het radioprogramma ZaterdagMiddagMix:

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.