Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal

DSC_0779STADSKANAAL – Vanmorgen is onder grote belangstelling de nieuwste Jumbo geopend. Dat is de voormalige C1000 aan de Beneluxlaan. Met een luide knal en het wegvallen van een groot spandoek werd de supermarkt officieel geopend. De nieuwe Jumbo is behoorlijk groter geworden dan de oude C1000; een deel van de winkel is er nu bij getrokken.

De winkel is groter qua oppervlakte, maar door de indeling wat schuin te zetten zijn de pilaren in de winkel mooi weggewerkt en daardoor zijn er ruime gangpaden gecreëerd. Nieuw is ook de zelfscan; tijdens het winkelen kunt u zelf de boodschappen scannen en afrekenen. Niet alleen heeft u de boodschappen minder vaak in handen, het gaat ook een stuk sneller.

Ed van de Weerd (Jumbo Supermarkten)  & Froukje spraken eerst alle medewerkers toe die in de supermarkt werken. Om 9 uur is er een druk op de knop gegeven en is de winkel echt geopend voor iedereen

Hieronder ziet u een aantal foto’s van de opening en de nieuwe winkel. Tevens een interview met de eigenaresse van de winkel, Froukje Sloot.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.