Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nordic-Walking en sportief wandelen terug in het programma van de Klap tot Klaploop

Nordic_walkingMusselkanaal – Op maandag 21 april 2014 (2e Paasdag), vindt de 24e editie van de Univé Klap tot Klaploop plaats.

In het programma van de 24e editie, is na een afwezigheid van meer dan 10 jaar, weer de Nordic-Walking en het sportief wandelen in het programma opgenomen.

Een verzoek daarvoor is gedaan door “ReumActief” i.s.m. Sportdorp Musselkanaal. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 en 10 km, waarbij het parcours van de Klap tot Klaploop wordt gevolgd.Uniek is dat  mensen met en zonder beperking samen deel kunnen gaan nemen.

De deelnemers aan de Nordic-Walking en het sportief wandelen, die 10 km afleggen, vertrekken om 11.40 uur vanaf de Badstraat in Musselkanaal. De deelnemers aan de 5 km vertrekken om 12.30 uur vanaf de Schoolstraat tegen over de ingang van het terrein van de voetbalvereniging SETA.

De deelnemers van zowel de 10 als de 5 km lopen tot de rotonde bij de weg naar Nieuw Buinen op het trottoir. Daarna mag men gebruik maken van de rijbaan. De reden hiervan is dat anders de weg te lang moet worden afgesloten. De deelnemers aan beide afstanden finishen in het centrum van Stadskanaal op het Geert Teisplein.

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt € 5,00 en bij na-inschrijving € 7,50.

Begin december wordt het volledige programma voor de 24e editie van de Klap tot Klaploop bekend gemaakt. Dan is ook duidelijk wanneer de voorinschrijving voor alle onderdelen van start gaat en waar en wanneer er gelegenheid is om na in te schrijven en de startnummers kunnen worden opgehaald.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.