Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fokke de Jonge blijft hoofdtrainer Onstwedder Boys

FokkedeJongeONSTWEDDE – Fokke de Jonge heeft zijn contract als hoofdtrainer van voetbalvereniging Onstwedder Boys met een jaar verlengd. De 63-jarige Emmenaar blijft daarmee ook in seizoen 2014-2015 eindverantwoordelijk voor de eerste selectie van de oranjehemden. De nieuwe verbintenis is het gevolg van wederzijdse tevredenheid over de samenwerking. De Jonge is bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark De Boskamp.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.