Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie Stadskanaal zoekt zwarte VW voor inbraak op klaarlichte dag

politie_groningenSTADSKANAAL – De politie komt graag in contact met mensen die kunnen helpen bij het oplossen van een brutale inbraak op klaarlichte dag afgelopen zaterdag 16 november aan de Gentiaanstraat in Stadskanaal.

Rond half drie ’s middags werd een van de bewoners wakker doordat er plotseling een inbreker in zijn slaapkamer stond. De inbreker ging er vervolgens met twee anderen vandoor. De daders, alle drie jongemannen met donkere kleding, hadden al een deel van het huis doorzocht en verdwenen met onder meer sieraden.

Kort na de inbraak werden in de omgeving drie jongemannen uit Nieuw Buinen, Drouwenermond en Gasselternijveen door de politie aangehouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat het drietal niets met de inbraak te maken heeft.

De politie is met name op zoek naar informatie over een zwarte VW Golf van vermoedelijk het type 5 met een geblindeerde achterruit die enige tijd voor de inbraak een aantal keren in de omgeving van de Gentiaanstraat is gezien. De Golf kan ook al eerder in de buurt hebben gereden.

Mensen met informatie over de auto of over de drie daders kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 (politiebureau Stadskanaal).

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.