Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde opening vogelshow van de Vogelvereniging Musselkanaal e.o.

1's prijsMUSSELKANAAL – Gisteren opende de voorzitter van de vogelvereniging Musselkanaal de jaarlijkse vogeltentoonstelling met een algemeen inleidend woord. Op de eerste plaats bedankte hij de familie Schuiling voor het feit dat de vogelvereniging daar onderdak kon krijgen en er zelf extra ruimte was vrijgemaakt voor de vogelshow. Daarna gingen de bedankjes naar de vrijwilligers die hadden meegeholpen om deze show tot iets moois te maken .

Na alle bedankjes werd het woord gegeven aan e districtsvoorzitter, de heer J. Perdon. Deze mocht allereerst twee jubilarissen huldigen. Zowel de heer Schomaker als de heer Kuper waren 25 jaar lid van de vereniging en dus ook van de Nederlandse vogelbond. Na de versierselen opgespeld te hebben gekregen ontvingen de heren nog een bos bloemen. Hierna was het tijd voor de prijsuitreiking. De ruggen van de toehoorders werden gerecht. Vielen zij ook in de prijzen?

De prijswinnaars waren:

– H. Veldhuis met kampioen vorm- en postuurkanaries
– Jesper Nonkes Kampioen Jeugd en Kampioen kleurkanaries
– R. Draaijer met Kampioen gras- en grote parkieten, Kampioen Derby en Kampioen
– Mooiste vogel van de show.
– Arjan Kappen met bondsmedaille met een grasparkiet.
– Willem Ellermann met bondskruis met een prachtrosella
– A. Super met kampioen Open Klasse en Kampioen 5 beste vogels en 1 inzender.

Daarna kon eindelijk het gordijn opzij worden geschoven door de heer Perdon en was de tentoonstelling geopend.
Het bleef daarna nog lang onrustig in de Klapster Markthal. Voor het publiek is de tentoonstelling nog geopend vandaag van 10.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 23 nov. Van 10.00 uur tot 16.00 uur. De entree is vrij en iedereen is welkom.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.