Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man zwaar gewond na val met fiets in Ter Apel

ambulanceTER APEL  – Bij een verkeersongeval op de Hoofdstraat in Ter Apel is zaterdagnacht een 56-jarige man uit Ter Apel gewond geraakt. De man kwam door onbekende reden ten val met zijn fiets. Hij liep door de val zwaar hoofdletsel op.

Het slachtoffer werd ter plekke gestabiliseerd door het personeel van het Mobiel Medisch Team. Hij werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Politiemedewerkers van Verkeers Ongevallen Analyse hebben een analyse van het ongeval gemaakt. De politie heeft een rapportage van het ongeval gemaakt. De fiets van het slachtoffer is op het politiebureau geplaatst.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.