Direct naar de inhoud.

Mark en Thijs Pot winnen Plashoeve Talent 2013 Vinkeveen

  • door:
  • op:
Thijs Pot
Thijs Pot
Mark Pot
Mark Pot

STADSKANAAL – De broers Mark (18) en Thijs Pot (15) uit Stadskanaal hebben zaterdag j.l. de hoofdprijzen in de wacht gesleept van het Plashoeve Talent 2013 in Vinkeveen.

Beide broers hebben, nadat ze zich twee weken geleden plaatsten voor de finale, hun kwalificatie meer dan waar gemaakt. In een kwalitatief goed deelnemersveld van in totaal 9 deelnemers wist Mark, met name door het zingen van een eigen nummer, indruk te wekken bij de jury. Mark deed bij toeval mee omdat er bij de

voorronde, waar Thijs aan meedeed,  kandidaten waren uitgevallen en hij de gaten mocht opvullen. Deze voorronde won hij en Mark mocht ook zaterdag uiteindelijk de 1e prijs, de juryprijs, in ontvangst nemen, n.l. een optreden t.w.v. € 500,- tijdens een festival in Vinkeveen. Thijs oogste, evenals in de voorronde, veel lof van het publiek dat mee mocht stemmen en ging uiteindelijk met de publieksprijs, een lang weekend in een huisje aan de Vinkeveense Plassen t.w.v. € 600,-, incl. BBQ-pakket en sloep, terug naar Stadskanaal.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal