Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mark en Thijs Pot winnen Plashoeve Talent 2013 Vinkeveen

Thijs Pot

Thijs Pot

Mark Pot

Mark Pot

STADSKANAAL – De broers Mark (18) en Thijs Pot (15) uit Stadskanaal hebben zaterdag j.l. de hoofdprijzen in de wacht gesleept van het Plashoeve Talent 2013 in Vinkeveen.

Beide broers hebben, nadat ze zich twee weken geleden plaatsten voor de finale, hun kwalificatie meer dan waar gemaakt. In een kwalitatief goed deelnemersveld van in totaal 9 deelnemers wist Mark, met name door het zingen van een eigen nummer, indruk te wekken bij de jury. Mark deed bij toeval mee omdat er bij de

voorronde, waar Thijs aan meedeed,  kandidaten waren uitgevallen en hij de gaten mocht opvullen. Deze voorronde won hij en Mark mocht ook zaterdag uiteindelijk de 1e prijs, de juryprijs, in ontvangst nemen, n.l. een optreden t.w.v. € 500,- tijdens een festival in Vinkeveen. Thijs oogste, evenals in de voorronde, veel lof van het publiek dat mee mocht stemmen en ging uiteindelijk met de publieksprijs, een lang weekend in een huisje aan de Vinkeveense Plassen t.w.v. € 600,-, incl. BBQ-pakket en sloep, terug naar Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.