Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Stadskanaal derde bij de Minioren Club Meet

2013-11-23 ZPC Stadskanaal derde bij de Minioren Club MeetSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag hebben zeven minioren van ZPC Stadskanaal een grote beker mee naar huis genomen voor hun derde plaats bij de Minioren Club Meet. Jesper Boets, Danee Boelen, Sterre Marit Drok, Danique Spelde, Eline Pathuis, Manon Post en Marit Post hebben de sterren van de hemel gezwommen. Er zijn veel persoonlijke records gesneuveld tijdens deze gezellige wedstrijd.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.