Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Invallen in Stadskanaal e.o. in grote drugszaak

hennepSTADSKANAAL – De politie en het OM hebben vandaag een behoorlijk grote drugsoperatie op touw gezet in Groningen en Drenthe. Op meerdere adressen zijn invallen gedaan, een persoon is aangehouden. Grote partijen softdrugs zijn in beslag genomen, net als harddrugs, contant geld en waardevolle goederen. De politie verwacht nog meerdere personen aan te houden.

Buiten invallen in Ulrum en Emmen zijn ook in de omgeving van Stadskanaal op meerdere plaatsen invallen gedaan. Zo is aan de Sparrenhage een hennepkwekerij met 136 planten opgerold. aan de Marktstraat in Musselkanaalwerd niets aangetroffen. In Ter Apel had de politie meer succes; aan de Nomdenweg en de Industrieweg werden twee kwekerijen ontmanteld met beide ongeveer 600 planten.

De invallen zijn gedaan naar aanleiding van de aanhouding van een man en een vrouw in duitsland vorige maand. Zij hadden een hoeveelheid drugs bij zich en zitten vast in Duitsland. De politie heeft naar aanleiding daarvan nader onderzoek gedaan en is daardoor de plantages op het spoor gekomen. geld

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.