Direct naar de inhoud.

Erik Bieze lijsttrekker GBS

  • door:
  • op:

FotoEri PeterSTADSKANAAL – Erik Bieze is lijsttrekker  van Gemeentebelangen Stadskanaal voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Huidig fractievoorzitter Peter Gelling staat op plaats 2. Ze beschikken beiden over een lange politieke ervaring.

Erik Bieze is lang gemeenteraadslid en fractievoorzitter geweest voor GBS in de gemeenteraad. Momenteel is hij parttime wethouder. Bieze is voor de nieuwe raadsperiode niet beschikbaar voor een eventueel nieuw wethouderschap. Als hij wordt gekozen dan zal hij na de gemeenteraadsverkiezingen zijn rol als gemeenteraadslid weer op zich gaan nemen.
Peter Gelling is de huidige fractievoorzitter. Mocht GBS na de verkiezingen gevraagd worden om opnieuw een wethouder voor het college van Burgemeester en Wethouders te leveren dan is Gelling daarvoor de beoogde kandidaat.

 

“Het is de bedoeling dat Gelling en ikzelf samen de kar gaan trekken. Wij maken ons sterk voor de belangen van de inwoners van onze gemeente. Dat is nu nog eens extra nodig. Er vinden de komende jaren grote veranderingen plaats. Denk hierbij aan de decentralisaties van o.a. de jeugdzorg en de Participatiewet. Maar zeker ook m.b.t. de gemeentelijke herindeling, die uiterlijk 1 januari 2018 klaar moet zijn, willen we er zijn voor onze inwoners”, aldus Erik Bieze.

GBS kiest in haar verkiezingsprogramma logischerwijs met nadruk  voor de lokale behartiging van de gemeentelijke belangen. Zaken als het tegengaan van de plaatsing van windmolens, het behouden en het scheppen van werkgelegenheid, het aanbieden van goed onderwijs, een gedegen armoedebeleid, oog voor dorps- en wijkontwikkeling, maar natuurlijk ook het behouden en uitbouwen van de kernfunctie van de gemeente Stadskanaal staan op de politieke agenda van GBS.

Op de kandidatenlijst van GBS staan verder onder andere Boudy Meertens, Ard Ploeger, Jur Mellies en Frans Lutz.

1. Erik Bieze
2. Peter Gelling
3. Boudy Meertens
4. Ard Ploeger
5. Jur Mellies
6. Frans Lutz
7. Ineke Norder
8. Arie Foekens
9. Siny Drent
10. Henny Hernamt
11. Ben Gengler



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal