Direct naar de inhoud.

Nieuwe brandweerkazerne in Stadskanaal geopend

DSC_5211STADSKANAAL – Vanmiddag heeft burgermeester Galema de nieuwe brandweer kazerne aan de Veenstraat in Stadskanaal in gebruik genomen. In het gebouw zijn de voertuigen van de Brandweer zuid Groningen gestald maar ook de ambulances van Ambulance Zorg Groningen. Het pand is voorzien van de nieuwste technieken.

Hiermee is de toekomst van de diensten gewaarborgd. Het oude pand voldeed niet helemaal meer, zo was er eigenlijk te weinig ruimte in het pand. En in de toekomst zou het pand niet meer voldoen aan alle gestelde eisen.

Na een korte openingsspeech van o.a Boukje Galema (Burgermeester), Erik Vaatstra (Ambulancezorg Groningen) Wout Peterse (Brandweer commandant) werd het pand officieel geopend met een druk op de knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-