Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GBS noemt een gemeente Zuidoost Groningen stevig en evenwichtig.

arriva spurtSTADSKANAAL – Fractievoorzitter Peter Gelling van de partij Gemeentebelangen Stadskanaal (GBS) hoopt echt op een herindeling met de buurgemeenten Veendam, Pekela, Vlagtwedde en Bellingwedde. Dat vertelde hij in een interview via RTV Stadskanaal. Gelling noemt de vorming van een nieuwe gemeente Zuidoost Groningen stevig en evenwichtig en een juiste keuze.

Treinstation

Peter Gelling

Peter Gelling

Ook over de bouwlocatie van een eventueel nieuw treinstation heeft GBS een standpunt ingenomen.  Peter Gelling: ”De keuze van wethouder Jan Bessembinders een station te bouwen op het voormalig Philipsterrein is weliswaar prima maar er moet wat ons betreft ook serieus gekeken worden naar enkele andere opties. En dat is wat wij ook hebben aangegeven. Officiële besluitvorming heeft nog niet plaatsgevonden, dus alle opties zijn nog open”. Wat Gelling betreft is de bouw van een station op locaties als de Stationslaan (Parkwijk) of Stationsstraat (STAR) het onderzoeken waard.

 

Peter Gelling afgelopen zaterdagmiddag

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.