Direct naar de inhoud.

Lovende woorden voor Stadskanaal

  • door:
  • op:

MKB VriendelijkSTADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal is derde geworden in de landelijke verkiezing als MKB-vriendelijkste gemeente. Enige tijd geleden werd bekend dat de gemeente de meest MKB vriendelijke gemeente van Noord-Nederland was. Winnaar van de door MKB-Nederland georganiseerde verkiezing is de gemeente Bergambacht geworden.De plaats Zwolle is uitgeroepen tot meest MKB vriendelijke grotere gemeente in Nederland.

De organisatie roemt in een brief de grote sprong die Stadskanaal op de ranglijst heeft gemaakt. Twee jaar geleden stond de gemeente nog op de 124e plaats in de ranglijst. Volgens de organisatie een duidelijk teken dat de gemeente haar beleid goed heeft verbeterd en dat ondernemers dat ook waarderen.

Het gemeentebestuur is uitgenodigd om samen met de andere regiowinnaars Roermond en Rijssen-Holten, Bergambacht en Zwolle van gedachten te wisselen over hoe e.e.a. nog verbeterd kan worden. De organisatie hoopt dat de gemeente Stadskanaal als goede voorbeeld kan dienen voor de fusiepartners tijdens de gemeente herindeling die er aan zit te komen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal