Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Duo neemt de benen na crash met auto

politie_groningenVEENDAM – Een 19-jarige inwoner van Veendam en een 15-jarig meisje uit Muntendam werden maandagnacht gearresteerd nadat ze hadden geprobeerd uit handen van de politie te blijven.

Agenten zagen rond 1 uur een auto op het Kerkplein in Veendam rijden die en wilden deze controleren. De automobilist trapte echter het gaspedaal in en ging er vandoor. Lang duurde de rit niet; bij de achteringang van het gemeentehuis bij het Julianapark botste de auto op een paal en kwam in de bosjes tot stilstand. De bestuurder en zijn passagiere renden er vervolgens vandoor maar moesten het afleggen tegen de conditie van een van de politiemensen. Het tweetal van 19 en 15 jaar werd gearresteerd en ingesloten. De auto had de 19-jarige van zijn vader ‘geleend’. Een rijbewijs bleek de Veendammer niet te bezitten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.