Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Slochteren wil met Veendam fuseren

slochteren raadsvergSLOCHTEREN – De gemeenteraad van Slochteren heeft vanavond unaniem gekozen voor een fusie met Hoogezand-Sappemeer, Veendam en Menterwolde. Hiermee volgen ze het advies op van het college van burgemeester en wethouders.

Hiermee kiest Slochteren voor een totaal andere koers dan buurgemeente Hoogezand-Sappemeer die gisterenavond koos voor een gemeentelijke fusie met Slochteren, Menterwolde en Oldambt, de A7-variant. Volgens de PvdA, de grootste partij in Slochteren, moet de gemeente Slochteren uitgaan van haar eigen kracht. Het advies wordt nu voorgelegd aan de Provincie die binnenkort de knoop moet gaan doorhakken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.