Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Optreden Still Going West met Gerrie Wolthof in De Dukdalf

Still Going West 2VEENDAM – Zaterdag 14 december kun je weer eens lekker uit je bol gaan bij een optreden van de Veendammer formatie Still Going West! De mannen treden op in wijkcentrum Dukdalf aan De Reede 1 in Veendam.

Still Going West is een Country/Pop, en Southern Rock band die al heel wat jaren aan de weg timmert. Beïnvloed door bands als Poco, Eagles, en C.S.N&Y heeft de band in de loop der jaren, vooral in het Noorden, Oosten, Midden en Zuiden van het land, een goede indruk achtergelaten op diverse podia. Hun eerste CD ‘Seven to Seven” werd opgenomen in 1996 op uitnodiging van de platenmaatschappij Road Records. Deze CD, waarop 7 eigen nummers en 7 covers staan, werd bij meerdere lokale en regionale radiostations en radio Noordzee uitgeroepen tot CD van de week. In 2001 verscheen hun 2e CD ‘After The Still Going WestConcert’ waarop 12 eigen nummers staan. Ook deze CD werd zeer goed ontvangen bij publiek en radiostations, wat al weer resulteerde in CD van de week en liveoptreden bij meerdere regionale radiostations. Still Going West staat dan ook garant voor een swingende avond die je terugbrengt in de sfeer van de Sixties en Seventies. Still Going West laat het beste werk horen uit de top 2000 (Eagles, Stones, Beatles, Supertramp, FleetwoodMac etc).

Met Hemmo Barla (gitaar/zang), Ad Antonisse (bas/zang) en drummer Bert Stadman treedt Gerrie Wolthof – zang, gitaar, toetsen en mondharmonica – nu op als de: Neil Young Mirror Band en Still Going West – Het concert in De Dukdalf begint zaterdagavond 14 december om 21.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.