Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wintercircus weer gearriveerd in Stadskanaal

WintercircusSTADSKANAAL – Wie gisteren langs het Theater Geert Teis in Stadskanaal is gereden kan het niet zijn ontgaan: Het wintercircus is weer in Stadskanaal. Het is inmiddels een traditie geworden dat Theater Geert Teis aan het eind van het jaar het Wintercircus Martin Hanson mag verwelkomen. Voor de passant dus goed te zien; het parkeerterrein naast Geert Teis (ook bij de studio van RTV Stadskanaal) ziet er uit als een kleurig circusterrein.

Het wintercircus viert dit jaar feest; het is de 35e editie van het circus. Speciaal voor dit jubileumjaar heeft Wintercircus Martin Hanson een extra vrolijk programma samengesteld met acrobatiek, clownerie, jongleurs, luchtacrobaten en vele (huis)dieren. Het Wintercircus staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande aanpak, met wereldprimeurs en acts die nog niet eerder in Nederland te zien waren.

Vandaag zijn er twee voorstellingen van het circus; om 16.30 uur en om 19.30 uiur. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten. Die kunt u kopen aan de theaterkassa (geopend vanaf een uur voor de voorstelling) of op de website van Geert Teis, klik daarvoor hier.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.