Direct naar de inhoud.

Anneke Duit lijsttrekker GroenLinks Pekela

  • door:
  • op:

Logo groen linksMet plezier presenteren wij u de door de leden vastgestelde kandidatenlijst van GroenLinks Pekela voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Zestien GroenLinksers staan klaar!

Onze huidige wethouder gaat door als lijsttrekker en wethouders-kandidaat, gevolgd door twee nieuwkomers in de gemeentepolitiek, Marjolein Walraven uit Nieuwe Pekela en Gisela Schuur-de Haas (thans voorzitter GroenLinks Pekela) uit Oude Pekela. Ook ons verkiezingsprogramma is vastgesteld: “Iedereen is welkom en telt mee!”. Met als inzet: “Samen bouwen aan een Sociaal – Groen – Respectvol Pekela, met inwoners die trots zijn op zichzelf, hun dorp en hun medebewoners.”

GroenLinks Pekela is er klaar voor!

Gevarieerde kandidatenlijst
Dinsdagavond hebben de leden van GroenLinks Pekela unaniem de lijst voor de komende verkiezingen vastgesteld. Wij zijn blij dat we met 16 mensen de verkiezingskar gaan trekken.
De lijst is divers samengesteld: jong en oud, Oude, Nieuwe en Boven Pekelders, mannen en vrouwen, nieuwkomers en oudgedienden. Opvallend is dat deze keer de vrouwen aan de top domineren en de mannen de rij sluiten. Onze huidige raadsleden, Lidwien Martens en Coen Oosterveld stoppen met het raadswerk. Coen Oosterveld neemt na vele actieve jaren in de politiek afscheid, maar blijft als lijstduwer en coach van onze nieuwe mensen actief lid van onze afdeling.

Verkiezingsprogramma: Iedereen is welkom en telt mee!
Samengevat is de kern van het verkiezingsprogramma:
Samen bouwen aan een Sociaal – Groen – Respectvol Pekela, met inwoners die trots zijn op zichzelf, hun dorp en hun medebewoners. Gezien de vele ontwikkelingen die vanuit de rijksoverheid op ons afkomen, wordt het samen doen steeds belangrijker. De komende jaren zal meer gebruik moeten worden gemaakt van de kennis en kunde die in onze gemeente aanwezig is. Een gemeenschap die voor een groot deel draait op de vrijwillige inzet van onze inwoners. Dat wil GroenLinks koesteren, blijven steunen en waarderen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal