Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bestuurder onder invloed ramt auto’s

politie_autoVeendam – De politie heeft zaterdagavond rond 21.15 uur op de Beneden Oosterdiep een 57-jarige inwoner van Muntendam aangehouden. De man reed in zijn auto op het Oosterdiep en ramde andere auto’s en botste even daarna tegen een verkeersbord. Een getuige belde direct via 1-1-2 de politie die de man even later slapend in zijn auto zagen zitten.

Nadat de agenten de bestuurder wakker hadden gemaakt bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar moest hij een bloedtest ondergaan. Zij auto werd in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.