Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Herman Sandman signeert zijn nieuwste boek

009_Signeersessie boeken Herman Sandman in Readshop 07-12-13STADSKANAAL – Herman Sandman is naast oud-hoofdredacteur van de Kanaalstreek ook schrijver. Van zijn hand verschenen tot nu toe diverse boeken, onder andere bundels van de columns die hij voor diverse kranten schreef. Al van jongs af aan is hij tevens fan van de band AA & the Doctors, met hun legendarische frontman Appie Alberts. Hij besloot dit te combineren door in het leven van Appie Alberts te duiken en een boek over hem te schrijven.

Dit boek kwam onlangs uit. De boekpresentaties zijn onlangs geweest, samen met een optreden van de band. Gisteren was het de beurt aan Stadskanaal om kennis te maken met het boek; Herman sandman signeerde zijn boek in de Readshop. Diverse mensen kochten het boek en lieten het voorzien van een handtekening of opdracht. Het boek: Appie Alberts – Doctor in de Rock-‘n-Roll is natuurlijk nog steeds te verkrijgen in de boekhandel.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.