Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcerten Christmas in Harmony in Boschhuis Ter Apel

131211 - CIHTER APEL – Meer dan 25 lichte, herkenbare kerstmelodieën staan op het programma tijdens Christmas in Harmony van de Ter Apeler Harmonie. Christmas in Harmony bestaat uit twee kerstconcerten, die plaatsvinden op zaterdagavond 21 en zondagmiddag 22 december in Hotel Boschhuis in Ter Apel.

Tijdens de kerstconcerten wordt opgetreden door de organiserende Ter Apeler Harmonie onder leiding van dirigent Jan Wijenberg. Ook begeleidt de harmonie de vocalisten en solisten Loes Berndt-Hofstra, Nina Hofstra en Marjolijn Hofstra. Verder speelt The Christmas Carols Band onder leiding van Jan de Vrieze. Het programma bestaat uit een gevarieerd programma met meer dan 25 lichte, herkenbare kerstmelodieën waarbij nummers als ’I’m dreaming of a White Christmas, ‘Silent Night’ en So this is Christmas ‘ slechts een kleine greep uit het repertoire zijn.

Met Christmas in Harmony worden voor het negende achtereenvolgende jaar kerstconcerten gehouden in het sfeervolle Boschhuis in Ter Apel. Bestuurslid Eddy Boxem van de Ter Apeler Harmonie: ,,Het succes van de concerten wordt elk jaar groter. De samenwerking tussen de Ter Apel Harmonie, de Christmas Carols Band en de vocalisten is bijzonder prettig en ook de vele positieve reacties uit het publiek zijn voor ons aanleiding om deze mooie, indrukwekkende concerten opnieuw te organiseren.’’

Voorverkoop
Christmas in Harmony wordt gehouden op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur en op zondag 22 december om 14.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kaarten kosten 15 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Van der Tuuk aan De Omloop 3 in Ter Apel. Reserveren kan ook bij Eddy Boxem via (0599) 582550 of christmasinharmony@hotmail.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.