Direct naar de inhoud.

Programma Klap tot Klaploop 2014 is bekend

  • door:
  • op:

klaptotklapSTADSKANAAL- Zoals elk jaar zal ook in 2014 weer de Klap tot Klaploop worden gehouden op Tweede Paasdag. Volgend jaar zal dat op maandag 21 april zijn. Het programma kent wat veranderingen, mede doordat een aantal onderdelen weer terug zijn. Vanaf half 12 starten de eerste onderdelen.

Voor het eerst zullen alle jeugdlopen, in de leeftijd vanaf 3 jaar en voor leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs over een afstand van 500, 1000 en 2000 meter, hun start en finish hebben in Musselkanaal. Ook de G-loop, voor mensen met een verstandelijke beperking, verhuist naar Musselkanaal. Nieuw is het onderdeel Nordic Walken / Sportief Wandelen, over de afstanden 5 en 10 km, waaraan onder meer de groep Reumactief gaat deelnemen.

De start van de wedstrijdloop en de prestatieloop over 10 km blijven plaatsvinden in  Musselkanaal en zijn gepland om 14.00 uur. De finish van alle 5 en 10 km onderdelen voor alle lopers, wheelers en handbikers vinden traditioneel plaats op het GeertTeisplein te Stadskanaal. Alle informatie over de verschillende
onderdelen en ook over de side-events in zowel Musselkanaal als Stadskanaal zijn terug te vinden op de geheel vernieuwde website van de stichting, dis binnenkort online zal zijn. Het inschrijven als deelnemer aan de Klap tot Klaploop kan via de nieuwe website (www.klaptotklaploop.nl). De inschrijving start op 1 februari  2014 om exact 14.00 uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal