Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drievoudig wereldkampioen in Stadskanaal

Foto: Wethouder Johan Hamster via Twitter

Foto: Wethouder Johan Hamster via Twitter

STADSKANAAL – Biljartvereniging de Spont in Stadskanaal bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan hebben ze besloten voor de leden en andere belangstellenden een spectaculaire middag te organiseren. Ze hebben daarvoor drievoudig wereldkampioen biljarten Dick Jaspers uitgenodigd om een clinic te komen geven.

Gistermiddag was het dan zo ver. Onder het toeziend oog van de toeschouwers gaf Jaspers een demonstratie van zijn kunnen in het driebanden en bandstoten. later was er ook nog een deel ingeruimd voor diverse tips en trucks. De aanwezige leden konden zelf ook vragen stellen, die nader werden uitgelegd. De aanwezigen vonden het een bijzonder geslaagd evenement.

De jubileumdag werd giosteravond afgesloten met een warm en koud buffet voor de leden. BC de Spont is een biljartclub onder de vlag van Stichting Welstad in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u kijken op de website. Klik daarvoor hier.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.