Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Stadskanaal haalt weer dikke persoonlijke records binnen

2013-11-30 Geslaagde clubkampioenschappen ZPC StadskanaalSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag 14 december namen Jin-Tae van Gennip, Lisanne Boets, Danique Spelde, Manon Post, Danee Boelen, Jesper Boets en Sterre-Marit Drok onder leiding van trainers Monique Boets en Ilse Glazenburg deel aan het tweede deel van de Minioren wedstrijd in thuiszwembad Het Pagecentrum in Stadskanaal.
Tijdens deze wedstrijd werden door deze zeven zwemmers van ZPC Stadskanaal maar liefst 11 dikke persoonlijke records gezwommen, met als klappers deze keer 16 seconden op de 200 meter rugslag voor Jin-Tae van Gennip en 13 seconden op de 200 meter vrije slag voor Manon Post.

Al deze zwemmers en trainers waren dan ook uiterst tevreden over hun prestatie en gaan met een zeer voldaan gevoel op naar de volgende wedstrijd.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.