Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Univé Stadskanaal vierde verhuizing met huiskamerconcert

Trio NJO Huiskamerconcert 17-12STADSKANAAL – Afgelopen dinsdagavond was de Univé winkel in Stadskanaal het podium voor een exclusief huiskamerconcert van Trio NJO. Samen met 24 gasten heeft het winkelteam een onvergetelijke avond beleefd. Het optreden is een onderdeel van de feestelijke openingsweek van de winkel aan Beneluxlaan 2B.

Concert Trio NJO
Trio NJO bestaat uit Rieneke Brink (fluit), Hannah Shaw (altviool) en Jaike Bakker (harp). Dit trio was speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geformeerd en bestaat uit talentvolle musici die hun sporen bij het NJO al ruimschoots verdiend hebben. De ontspannen en huiselijke sfeer van de winkel zorgde voor een intieme setting.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.