Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tafelhuis 2013 haalt 22.590 euro op!

Richard - Janet - Mitchell

Richard – Janet – Mitchell

WINSCHOTEN – Kort na een spetterend optreden van Henk wijngaard en de band Toosst stapten de drie dj’s: Richard Pathuis van Radio Westerwolde, Mitchell Weijermars van RTV Stadskanaal en Janet van Weeren van Radio Compagnie vanavond om 18.50 uur het Tafelhuis uit. Burgemeester Pieter Smit mocht het drietal, moe maar voldaan, via de achterdeur verlossen na 4 x 24 uur  ‘gevangenschap’. De opbrengst van de actie, die ten goede komt voor de lokale voedselbanken in de regio, is het dubbele van wat ze verwacht hadden. De teller staat op 22.590,46 euro maar nog niet alles is binnen en geteld. Het uiteindelijke bedrag kan dus nog iets gaan oplopen.

 

 

Burgemeester Smit

Burgemeester Smit

De lokale radiozenders die het hele spektakel in de ether gebracht hebben waren Radio Westerwolde, Radio Dollard, RTV Stadskanaal, Radio Compagnie, Radio Parkstad en Radio Menterwolde. Bovendien bracht TV Blauwestad, het tv station van de lokale omroep uit Oldambt, het Tafelhuis integraal op de kabeltelevisie. De verwachting is dat volgend jaar het Tafelhuis een vervolg zal krijgen. Dan zal er opnieuw geld worden ingezameld voor een goed doel in eigen regio door de ‘samenwerkende’ lokale omroepen uit midden en zuidoost Groningen.

Het Tafelhuis in de avonduren

Het Tafelhuis in de avonduren

Henk wijngaard

Henk wijngaard


 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.