Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Stadskanaal op dreef in Groningen tijdens de Ranomi Cup

ZPCGroningenSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag ging ZPC Stadskanaal met Lisanne Boets, Tim Hatzman en Max Pathuis naar de Ranomi Cup in Groningen. Lisanne behaalde een zilveren medaille op de 100 meter schoolslag bij de meisjes 11 jaar en Tim wist de bronzen medaille te bemachtigen op dezelfde afstand bij de jongens 15 jaar. Max greep net naast de medailles, maar verbeterde wel op 2 afstanden zijn persoonlijke record. Tim deed dit ook op de 100 meter vlinderslag met maar liefst 4 seconden en Lisanne wist haar tijd op 100 meter rugslag aan te scherpen met 2 seconden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.