Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

3FM Serious Talent Dotan in Oude Pekela

DotanpbOUDE PEKELA – Zoals het een echte artiest betaamt, kwam singer-songwriter Dotan iets te laat aan bij de gasten voor zijn huiskamerconcert, georganiseerd door stichting Pekelpop, in een huis aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela.

Zijn gig voor 3FM Serious Request liep iets uit, waardoor onze gasten onder het genot van een hapje en een drankje zijn komst rustig afwachtten.Eenmaal aangekomen trakteerde Dotan zijn publiek op een aantal prachtige songs, waaronder zijn eerste hit ‘This Town’, die op radio 3FM werd verkozen tot megahit.Opvallend en interessant was de afwisseling tussen zijn muziek en een inkijkje in zijn muzikale loopbaan.

Met name de eerste set ging vergezeld van tekst en uitleg over de bewandelde wegen in zijn carrière tot nu toe. De gasten luisterden ademloos.Dotan zette, onder begeleiding van Mark van Bruggen op gitaar, basgitaar en toetsen, een gevarieerd optreden neer en gaf blijk van een veelzijdig repertoire.

Dotan verzorgde eerder al optredens in de Oosterpoort, Melkweg, Paard van Troje en Paradiso. Dat hij afgelopen zondag dan ook voor stichting Pekelpop een prachtig huiskamerconcert verzorgde, de mensen van stichting Pekelpop apetrots.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.