Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden na mishandeling politieagent

politie_boeienWinschoten – De politie hield dinsdagmiddag buiten een winkel aan de Mr. A.J. de Sitterstraat in Winschoten een 29-jarige man uit Wildervank aan voor mishandeling.

De man was bij de kassa in de winkel voorgedrongen. Een agent in burger sprak hem daar op aan. De 29-jarige reageerde direct agressief en hij nam een gevechtshouding aan. Uit het niets gaf de verdachte een kopstoot aan de agent. Ook sloeg de Wildervanker de agent tegen zijn gezicht. Uiteindelijk kon de verdachte buiten de winkel worden ingerekend. Tijdens de aanhouding verzette de man zich hevig. De politie heeft camerabeelden van de mishandeling veiliggesteld. De agent hield aan de mishandeling een pijnlijk gezicht en arm over. Hij heeft aangifte gedaan van het geweld. De verdachte wordt vandaag gehoord over het geweldsincident.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.