Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaarsconcert Hollywood Horseshit in café Full House Ter Apel

131230 - HHSTER APEL – De bekende Ter Apeler band ‘Hollywood Horseshit’ verzorgt op zaterdag 11 januari een Nieuwjaarsconcert in café Full House in Ter Apel. De band speelt tijdens het optreden herkenbare ‘handmade music’ uit de jaren zestig, zeventig en tachtig van vele bekende artiesten. Ook staat er Groningstalige nummers van zanger-gitarist Alex Vissering op de playlist.

Naast Alex Vissering bestaat de band uit bassist John Vissering, gitarist Jan de Vrieze, drummer Jaap Vissering en pianist, mandolinespeler en violist Bertrand de Jong. Het Nieuwjaarsconcert van Hollywood Horseshit in café Full House begint om 21.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en vol is vol.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.