Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Agenten houden woninginbreker aan

politie-autoWINSCHOTEN – De politie heeft nieuwjaarsmorgen rond 06.00 uur een 23-jarige inwoner van de gemeente Lochem aangehouden op verdenking van zes woninginbraken. Agenten kregen een melding van een woninginbraak aan de Eikenlaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek de verdachte al weg te zijn.

Een getuige gaf een goed signalement via het alarmnummer 1-1-2 door. Inmiddels waren er meerdere meldingen van inbraken in de Eikenstraat en de Esdoornlaan bij de politie binnen gekomen. Tijdens de zoektocht naar de verdachte, die zich bij een eerdere inbraak had verwond en daardoor bloedde, hoorden de agenten even later glasgerinkel bij een woning en stelden daar een onderzoek in. Bij en in de woning troffen de agenten wederom bloedsporen van de verdachte aan. Tijdens de zoektocht in de woning, werd de man in de badkamer aangetroffen en door de agenten aangehouden. De man is overgebracht waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten. Tijdens de verhoren bekende de verdachte de inbraken gepleegd te hebben. De slachtoffers deden aangifte.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.