Direct naar de inhoud.

Automobilist belandt in sloot bij Nieuw Buinen

StockphotoPolitieNIEUW BUINEN – Een automobilist die zondagmiddag op de N374 reed, is de macht over het stuur verloren.

De bestuurder kwam met zijn auto via de zachte, natte berm in de sloot terecht. Hij kon zonder verwondingen uit het voertuig komen. De auto bleek niet verzekerd te zijn. De politie heeft hier geen proces verbaal over opgemaakt. Terwijl de berger onderweg was bleek dat de politiewagen was weggezakt in de berm. Eerst is geprobeerd om met mankracht de auto los te duwen, maar de auto zakte alleen maar dieper. Uiteindelijk heeft een bergingsbedrijf de politieauto uit de berm gesleept en daarna de auto uit de sloot getakeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-