Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand Witte de Withstraat Winschoten

wbws5Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag woedde er een brand in een woning aan de Witte de Withstraat in Winschoten. Er raakte niemand gewond. De woonkamer is volledig uitgebrand. De politie sluit brandstichting niet uit.

Getuigen hoorden voor de brand een knal aan de achterkant van het huis. Ze zijn toen gelijk via de brandgang naar het looppad gelopen dat achter de woningen ligt. Daar kwamen ze twee mannen tegen die wegrenden. Een getuige probeerde de mannen tegen te houden maar dit mislukte. De verdachten renden de Bovenburen op. Volgens de getuigen ging het om twee mannen van ongeveer 1.80 mtr en waren beiden zo’n 25 jaar oud. Ze droegen allebei zwarte kleding. Een van de mannen had een wit logo op de achterzijde van zijn jas. Ze droegen een capuchon en allebei een zwarte trainingsbroek. Een politiehond heeft nog geprobeerd een spoor op te vangen maar dit is niet gelukt.

Tips

Heeft u meer informatie over de brand of weet u welke twee mannen de politie zoekt? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Erwin Dijkman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.