Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

“Vind ik leuk”, radiokerkdienst ZvK

HILVERSUM/STADSKANAAL – Wie iets bijzonders meemaakt wil dat het liefst aan iedereen vertellen. Via Facebook is dat zo geregeld. Grote kans dat je vrienden je berichtje ‘liken’. Hun ’vind ik leuk’ doet je goed. Gedeelde vreugde is immers dubbele vreugde!  Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord, Handelsstraat

Wat echter als je niemand (meer) hebt met wie je je verhaal kúnt delen? Eenzaamheid is een toenemend probleem. Wat doen wij daarmee? Kunnen wij er iets aan veranderen? Deze vragen dringen zich volgens ds. Jan Brouwer van de Baptisten Gemeente Stadskanaal – Noord ook in onze tijd aan ons op. Hierover spreekt hij in de kerkdienst die op zondag 19 januari vanaf 19.30 uur via Radio 5 wordt uitgezonden door Zendtijd voor Kerken.

De opname van deze dienst is zondagmorgen 19 januari. De dienst in ons gebouw aan de Handelsstraat 8a te Stadskanaal, begint in verband met de opnames om 09.55 uur.Iedereen die graag eens een radio opname van een kerkdienst wil meemaken is van harte welkom! De samenzang wordt begeleid door het gemeentecombo o.l.v.Thea van der Werf en door organist Johan W.Pots, pianist Christian Jager en violist Marinus Niemeijer. Tijdens de dienst is er een creche voor de allerkleinsten en zondagsschool voor de kinderen. Na de dienst is iedereen welkom om onder het genot van kopje koffie of thee nog even gezellig na te praten.

Na afloop van de uitzending ’s avonds, is er gelegenheid om met gemeenteleden na te praten via telefoonnummer 0900 549 0 549. Voor meer informatie, zie www.zvk.nl. Aansluitend aan de dienst volgt een spot met een project van ‘Metterdaad’ voor de vele Syrische vluchtelingen. In de dienst zal er ook een collecte worden gehouden voor hulp aan deze vluchtelingen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.