Direct naar de inhoud.

Werkbijeenkomst Woningen en Wonen in Maarswold

  • door:
  • op:

Stadskanaal in de avond  Foto - wikipedia.nlSTADSKANAAL – Op dinsdag 14 januari 2014 wordt alweer de 2e informatieve Wijkbijeenkomst Woningen en Wonen gehouden in Maarswold. Nu de wijkvisie door de gemeenteraad is goedgekeurd, kunnen alle ketenpartners aan de slag om de wijk Maarswold weer de allure te geven die de wijk verdient. De centrale thema’s van deze avond: Betaalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Werkgroep Wijkvisie Maarswold organiseert samen met Lefier Stadskanaal deze tweede van zes wijk-werkbijeenkomsten. De bijeenkomst over de woningen wordt gehouden in het Wijklokaal Maarswold aan de Utrechtselaan 4b. Aanvang van de bijeenkomst is 19.30 uur; het lokaal is open voor publiek vanaf 19.15 uur.

Sprekers tijdens deze avond zijn Janna Speelman, werkzaam bij Lefier. Zij vertelt over De Stroomversnelling in Maarswold aan de Purmerlaan 16. Vervolgens krijgt Sylvo Gaastra van de Woonbond het woord. Hij vertelt over Betaalbare Woonlasten in Maarswold.

Uiteraard krijgen bewoners volop gelegenheid om te reageren op het onderwerp. Wat vinden bewoners belangrijk: de portemonnee, een goede woning, een duurzame woning, een duurzame wijk? Wanneer is een woning goed? Wat verstaan we onder een duurzame woning of een duurzame wijk? Hoe gaat zo’n woning er dan uitzien? Welke prijs hebben we ervoor over? Hoe kijken we naar woonlasten en ons woongedrag?
Kom en laat u horen! Samen met bewoners van Maarswold maken Lefier, gemeente, Welstad en ander partners de agenda voor de toekomst van uw wijk Maarswold.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal