Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Lucky Joe, Editie 18 is uit

CompilatieEditie18NIEUW BUINEN / LUCKY JOE – In dit magazine verhalen over onder andere: Johan Heuser, Denny Braaf, De Roffels, Jan Warringa, Kees Plat, Thilly, Ronnie Tober, Be Dilling en Henk-Jan Tangenberg. Astrid Wevers stelt vragen aan Geert Hakze en Gert Reehuis verteld o.a.: over onder andere Stanley Hazes , de Dj’s van RadioNL. Annemiek verteld over Alessandro, Peter Beense enz. Kortom bekend en onbekend talent komen weer aan het woord in ons magazine boordevol leuke interviews, verhalen, showflitsjes en wist u datjes en nog veel meer..

Wilt u het magazine ook ontvangen? Dat kan!

U kunt het magazine gratis komen afhalen aan Rozenlaan 56 in Nieuw Buinen Of wij kunnen het magazine naar u toesturen tegen portokosten. De portokosten bedragen €3,84 en kunt u overmaken naar NL06 RABO 03092 631 07 tnv Stichting Lucky Joe onder vermelding van uw voor en achternaam. Vervolgens stuur u een mailtje naar info@luckyjoe.nl met daarin uw adresgegevens en vanaf welk rekeningnummer u heeft betaald. Zodra de portokosten binnen zijn zal het magazine naar u verzonden worden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.