Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man onder invloed maakt brokken, rijbewijs ingevorderd

politieSTADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 januari het rijbewijs van een 32 jarige automobilist uit het Duitse Sustrum-Moor ingevorderd. Op de Biesboschlaan botste hij tegen een geparkeerde auto en reed door.

Rond middernacht botste de man op de kruising van de Biesboschlaan met de Heusdenlaan tegen een geparkeerde auto. De auto kwam in een haag aan de andere kant van de weg tot stilstand. Omwonenden zagen dat de auto weer verder reed en belden de politie.

Na een zoektocht troffen agenten de man aan op de Heusdenlaan waar hij weer naar toe was gelopen en nu door omwonenden werd tegengehouden. Agenten vonden zijn auto in de Parnassialaan. De automobilist is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen. De man had gedronken (755 ugl). Zijn rijbewijs is ingevorderd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.