Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe exposities in Bibliotheek Ter Apel

logo_header_bibliotheekTER APEL – Tot 1 maart zijn in Bibliotheek Ter Apel, tijdens openingsuren, twee nieuwe exposities te zien.

Keramiekexpositie
Marianne Dijkstra modelleert haar beelden met de hand in klei, een materiaal dat haar in staat stelt haar gevoel direct te vertalen. Voortdurend zoekt zij naar de juiste representatie van haar ideeën. De ene keer ligt de oplossing in een realistische weergave met uiterst individuele trekken. Andere keren komt zij tot ideaalbeelden die hun vitaliteit putten uit een harmonieus lijnenspel. Uit haar beelden spreekt ingetogenheid, rust en geborgenheid, maar ook kracht en plezier. 

Joyful surrealism
Zelfstandig kunstenaar Vilma van den Berg woont en werkt in Sellingen. Ze omschrijft haar werk als ‘Joyful surrealism’. Met artistieke verbeelding portretteert zij dieren met wie wij ons zelf kunnen identificeren. Laat u verrassen door haar opvallende schilderijen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.