Direct naar de inhoud.

Maarsstee gaat zwerfvuil opruimen

  • door:
  • op:

Vrijwilligers-staan-op-het-punt-te-beginnenSTADSKANAAL – Bewonersplatform Maarsstee houdt op aanstaande zaterdag een zwerfvuilactie in haar eigen wijk. Vrijwilligers trekken dan in groepjes de wijk Maarsstee in en ruimen het zwerfvuil op.

Inwoners die een bijdrage willen leveren kunnen zich zaterdag vanaf 09.00 uur melden in het buurtcentrum of zich vooraf aanmelden bij het bewonersplatform Maarsstee. De deelnemers krijgen eerst een korte uitleg en maken dan ook gelijk kennis met firma ‘Donkergroen’. Dit bedrijf gaat namelijk de komende vier jaar het onderhoud van het groen en grijs uitvoeren.

Meehelpen? Vanaf 09.00 uur zaterdagmorgen staat de koffie klaar ben je meer dan welkom. Het bewonersplatform zal voor de benodigde spullen (zoals vuilniszakken) zorgen. Na afloop, rond 11.30 uur, is het met elkaar gezellig snert en broodjes eten in het buurtcentrum. Wilt u ook deelnemen aan de zwerfvuilactie in de wijk Maarsstee? Neem dan contact op met Arie Koster via 06 12077691 of Henk Eibergen via 06 27340509.

Lees ook dit Maarsstee bericht.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal