Direct naar de inhoud.

S-Express komt terug bij RTV Stadskanaal

Archief: Alex en Bert Jan in de S-Express 2008
Archief: Alex en Bert Jan in de S-Express 2008

RTV STADSKANAAL – Alex Bos en Bert Jan Brinkman hebben de handen ineengeslagen en hebben besloten om het vrijdagavond programma ‘De S-Express’ nieuw leven in te blazen. Het programma gaat weer starten op vrijdag 24 januari om 18.00 uur.

S-Express
Voor diegene die het destijds allemaal gemist hebben, de S-Expres was een radioshow op de vrijdagavond in de jaren 2007 t/m 2010. Uiteenlopende gasten kwamen voorbij. Van burgemeester Galama tot en met de spraakmakende Anton Teuben van klokkenluiderwebsite Niburu. Thema’s werden openhartig besproken zoals bijvoorbeeld homosexualiteit. Ook waren er regelmatig unplugged optredens van beginnende bands uit de regio. De muzikale omlijsting bestond veelal uit discotracks uit de jaren tachtig.

Anton Teuben in de uitzending
Anton Teuben in de uitzending

Door drukke werkzaamheden van Alex en Bert Jan, zowel privé als voor de omroep, werd het programma stopgezet. De radiosneltrein van Stadskanaal kwam tot stilstand. Toch is altijd de wens gebleven om de show weer op te pakken zodra dit weer mogelijk zou zijn.

Het ‘nieuwe’ S-Express
S-Express komt dus weer terug. Ook het tijdstip is hetzelfde. De vrijdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur. Veel verschil met de show van weleer zal er niet zijn. De duo presentatie blijft luchtig en vrolijk zodat gasten zich al gauw thuis voelen. Opnieuw zullen er bands optreden, duiken Alex en Bert Jan in

Met Neil Hendriks (Idols)
Met Neil Hendriks (Idols)

spraakmakende onderwerpen en draaien de heren de mooiste discoclassics. Toch is er één klein verschil met eerder. Het allereerste uur van de S-Express van 18.00 uur tot 19.00 uur gaat actualiteiten uit de Kanaalstreek behandelen. Niet langdradig maar kort en flitsend zullen deze voorbij komen. S-Express wordt jouw moment tijdens het eten om het laatste nieuws uit de regio te horen. Toch gemist? Het informatieve 1e uur van de S-Express kun je nogmaals beluisteren, een dag later, op de zaterdagmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur.

Start
Gelijktijdig met de nieuwe start van de S-Express op vrijdag 24 januari om 18.00 uur verschuift het programma ‘Het Grote Mysterie’ van de vrijdagavond naar de dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-