Direct naar de inhoud.

Ondernemend Odoorn: lokale beurs in het leefgebied

  • door:
  • op:
De Fabriek
De Fabriek

ODOORN – Op vrijdagavond 7 februari en zaterdag 8 februari is de bijzondere locatie van De Fabriek in Odoorn het decor van de Lokale beurs “Dit is ondernemend Borger-Odoorn!”. Ondernemers uit het leefgebied rondom Odoorn bieden bezoekers de kans om te zien wat er in hun omgeving wordt ondernomen.

Voorafgaand aan de beurs is er op vrijdagavond 7 februari van 17.00 tot 19.00 een bijeenkomst voor ondernemers. Deze bijeenkomst staat in het teken van netwerken. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Benn Bedrijfspromotie, (E anneke@bennbedrijfspromotie.nl of 06 – 813 547 10).

Zowel de beurs als de netwerkbijeenkomst zijn een initiatief van de wethouder van economische zaken, mevrouw Wil Luchjenbroers: “Ondernemers creëren banen en economische groei. Dat hebben we nodig in onze gemeente. We willen de ondernemers de ruimte geven om zich te presenteren en om te netwerken. Maar ook dat inwoners op een leuke manier zien wat er zoal wordt ondernomen in hun buurt”.

Bedrijven uit diverse branches met producten op het gebied van wonen, tuinen, vrije tijd en beleving brengen gezamenlijk hun diensten en producten onder de aandacht. Voor deze unieke beurs zijn ondernemers uit het leefgebied Exloo, Klijndijk, Odoorn, Odoornerveen en Valthe uitgenodigd om deel te nemen. Bij succes volgen ook de andere leefgebieden.

De beurs is op vrijdag 7 februari van 19.00 – 21.00 uur en op zaterdag 8 februari van 12.00 – 17.00 uur. Locatie: De Fabriek, Valtherweg 11, in Odoorn. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-