Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Duo aangehouden in Wildervank na diefstallen

PolitieVEENDAM / Wildervank – De politie hield zaterdagnacht op de Groen van Prinstererlaan in Wildervank twee Veendammers (26 en 29 jaar) aan voor diefstal van een brommer en een fiets. Het duo werd na een melding opgespoord in Wildervank.

Beiden waren in het bezit van een brommer en fiets. Beide voertuigen waren even te voren vanaf de Windhoek in Veendam gestolen. Bovendien constateerde de politie dat op de weg van de Windshoek en De Reede in Veendam meerdere vernielingen waren gepleegd. Beide verdachten werden in een cel ingesloten. Zij worden vandaag gehoord over de diefstallen en vernielingen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.