Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GroenLinks Stadskanaal houdt Verkiezingsbijeenkomst met brunch.

GroenSTADSKANAAL – ”GroenLinks Stadskanaal is zich aan het sterk maken om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart ten minste een zetel te verwerven. Hiervoor organiseert de partij regelmatig verkiezingsbijeenkomsten”, alsdus Teja van Geenen. Voor de bijeenkomst op zondag 26 januari (vanaf 12.00 uur) willen we een ieder die het een goede zaak vindt, graag uitnodigen om te komen.

Naast het verkiezingsprogramma 2014-2018, worden hier de kandidaten aan u voorgesteld. Zowel de lijsttrekker Teja van Geenen als de top drie, te weten Janine Siersema en Michiel Ludolphij, en natuurlijk de andere kandidaten. Nienke Homan van de GroenLinkse Provinciale Staten zal in het eerste uur aanwezig zijn om over de huidige Groninger situatie te praten. De brunch is voor iedere belangstellende en uiteraard zijn we voorzien van koffie en thee. Om een inschatting te maken van de aanwezigen kunt u op het mailadres van Michiel Ludolphij (ludolphij@gmail.com) doorgeven of u aanwezig bent. De presentatie en de brunch is bij Michiel thuis aan de Esdoornstraat 5 te Stadskanaal waar hij een gezinshuis runt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.