Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Knoalster kampioenschap mens-erger-je-niet

STADSKANAAL – Het evenement komt er weer aan. Op zaterdag 25 januari a.s. vindt in het Buurtcentrum Maarsstee de tweede editie plaats van het open Knoalster kampioenschap Mens Erger je Niet. De finale wordt opnieuw gespeeld op het grote verlichte finalebord. De vorige editie kende een deelnemersveld dat in leeftijd varieerde van 6 tot 87 jaar. Voor de vier finalisten is er ook dit jaar weer een prijs en voor de winnaar is er tevens de wisselbokaal. Er is plaats voor maximaal 64 deelnemers.Het toernooi begint om 13:00 uur en de deelname is gratis. Het buurtcentrum is open om 12:30 uur. Opgave via info@maarsstee.nl of telefonisch via Reina Kiewiet 0628089332. – Vol is vol!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.