Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pas op! Blue Monday staat voor de deur

BlueSTADSKANAAL – Morgen is het Blue Monday, mogelijk de meest depressieve dag van het jaar. Mensen kunnen deze dag extra treurig en neerslachtig zijn. Wetenschappelijk is dat ook aangetoond dankzij de Britse psycholoog Cliff Arnall. Volgens hem is juist de derde maandag in het nieuwe jaar het absolute dieptepunt van treurnis. Weinig zonlicht, slecht weer, zomervakanties zijn nog ver weg, goede voornemens zijn meestal niet gelukt en maandag is nu eenmaal ook maandag: Het begin van een lange werkweek!!

De laatste jaren is Blue Monday ook in Nederland bij veel mensen bekend. Radiozenders spelen er goed op in, door bijvoorbeeld de muziek aan te passen. Radio 2 draait maandag daarom de hele dag op verzoek van luisteraars vrolijke nummers. Maar ook op RTV Stadskanaal draaien we maandag natuurlijk non-stop de beste muziek allertijden.. Enneuh, kop op! Want voordat je het weet is ook deze ‘deprimerende’ Blue Monday weer voorbij..

Brinkieman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Pas op! Blue Monday staat voor de deur

  1. Ik ga vandaag lekker luisteren. Uiteraard met mijn lichttherapielamp tegen de winterdip aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.