Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Vlagtwedde krijgt één adviesraad

vlagtweddeSELLINGEN – De adviesraden in de gemeente Vlagtwedde zijn vanaf vandaag samengevoegd tot een participatieraad. Deze bestaat uit een team van vijftien mensen dat de gemeentebestuurders van Vlagtwedde gevraagd en ongevraagd adviezen geeft over hun sociaal beleid in de gemeente.

De drie adviesraden hielden zich eerder apart bezig met de WMo, uitkeringsgerechtigden en met het seniorenbeleid. Volgens wethouder Herman Kuipers, vandaag in het DvhN, overlapte het werk van de drie raden zich regelmatig in het verleden. Volgens Kuipers zal dit in de toekomst, zeker nu de gemeente steeds meer taken op sociaal gebied krijgt, alleen maar toenemen. Daarom hebben we besloten ze tot één nieuwe Participatieraad samen te voegen. Deze wordt vanavond geïnstalleerd en heeft als voorzitter Gerard Gerdes.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.