Direct naar de inhoud.

KNHS Indoor Regiokampioenschappen Drenthe 2014

  • door:
  • op:

1495115_10202897935353754_1040478519_oEXLOO / ERICA Nog minder dan twee weken en dan gaan de Regiokampioenschappen van Drenthe weer van start. Tijdens de Regiokampioenschappen wordt gestreden om de regiotitel  “Drents Kampioen”, maar ook om de felbegeerde startbewijzen voor de KNHS Indoorkampioenschappen. U bent van harte welkom op deze evenementen, entree is gratis. 

Dressuur*
De finales voor de pony’s, klasse B t/m Z2 dressuur  vinden plaats op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari aanstaande te Bronneger. De paarden zullen een week later in de strijd gaan om de Drentse titels, op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari worden de finales van de klasse B t/m ZZL dressuur gehouden in het Hippisch Centrum Emmen te Erica. Voorselecties dressuur paarden vinden plaats tijdens de Hippisch week te Exloo van 23 t/m 26 januari. De voorselecties van de pony’s vindt plaats in de manege van Bronneger op 25 januari aanstaande.

Springen*
Het weekend van 13, 14 en 15 februari zal volledig in het teken staan van de voorselecties en finales springrubrieken paarden en pony’s. Op donderdag 13 februari wordt de finale klasse B en L paarden gereden. Vrijdag 14 februari vindt zowel de finale klasse M pony’s als M paarden plaats. Als afsluiter zal op zaterdag 15 februari de finale klasse B en L pony’s, klasse Z en ZZ pony’s en de finale klasse Z en ZZ paarden worden gehouden. Deze regiokampioenschappen vinden plaats in de manege van de Stroomruiters te Beilen. Voorselecties B en L zijn verreden tijdens Indoor Harte Drenthe op 10 januari jl.  

Kijk hier voor alle informatie over de KNHS Indoorkampioenschappen 2014. Houd voor de wedstrijdverslagen http://www.paardensportdrenthe.nl/ en/of http://www.knhs.nl/ en de digitale KNHS nieuwsbrieven in de gaten.  *Wijzigingen voorbehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-