Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vliegende start acroseizoen voor MSK

10jan2013MUSSELKANAAL – Tijdens de eerste seizoenswedstrijd kwamen dertien MSK’ers in actie. Vijf duo’s en een trio deden mee aan de wedstrijd in Oude Pekela. De gymnasten uit Musselkanaal presteerden uitstekend.

Zilveren medailles waren er voor Marcella Busker en Jolein Hemmen (duo d-lijn) en Lieke Buurman en Senna Frederiks (duo pupillen). Bij de dames duo E- Senior eindigden twee duo’s in de top tien. Floor Stuive en Vera Dam werden zesde, Kira Frederiks en Loes Haan tiende.

Manon ten Hoff en Dianne Bouwman lieten een hele knappe oefening zien waardoor ze zesde werden in de d-lijn categorie. Met Margriet Bakker, Kirsten Boeijing en Leonie Kaijser kwam er ook een trio van MSK op de vloer. In een groot en sterk deelnemersveld wisten zij zich naar een twaalfde plek te acroën.

Een prima seizoenstart voor MSK met hele mooie prestaties. De vereniging gaat met vertrouwen naar de volgende wedstrijd, op 8 maart in Uithuizen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.