Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal doet mee aan NLdoet

PrintSTADSKANAAL – Vrijdag 21 en zaterdag 22 maart is het NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Scholen, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, politiek en particulieren zetten zich deze dagen weer in voor een maatschappelijke klus. Vaak blijven er bij vrijwilligersorganisaties klusjes en activiteiten liggen door gebrek aan tijd of menskracht. Het is ook een dag om eens iets extra’s te doen voor een organisatie.

Inmiddels zijn er voor Stadskanaal al meer dan 20 klussen aangemeld op www.nldoet.nl. Meer klussen zijn van harte welkom want Stadskanaal heeft veel vrijwilligers die zich een dag(deel) willen inzetten. Het Oranje Fonds stelt maximaal 450 euro per locatie beschikbaar. Dit bedrag kan ingezet worden als bijdrage aan materialen, catering of voor uitstapjes. Tot 3 februari kan heel eenvoudig een aanvraag worden gedaan op www.nldoet.nl.

Voor de meest originele NLdoet klus in de gemeente Stadskanaal is er weer een fraaie standaard beschikbaar en extra media-aandacht. De prijs wordt uitgereikt tijdens de vrijwilligersavond op donderdag 20 maart in de Spont.

Voor vragen over NLdoet kan contact worden opgenomen met het VIP!: Gandhiplein 5 in Stadskanaal, telefoon 0599-655001

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.